iris boter

Winactie: Maak kans op het vijfde deel uit de DierenRidders-reeks

Onlangs verscheen mijn recensie van ’De DierenRidders: Een kans voor een kat’. Dit is alweer het vijfde deel waarin de DierenRidders de hoofdrol hebben.

Iris Boter – De DierenRidders: Een kans voor een kat

Koen zit bij de DierenRidders in de klas. Hij kan goed voetballen, maar hij wil écht niet op voetbal. En als ze vragen of hij mee gaat naar de film, reageert hij heel boos. Hij heeft vaak geen brood mee en trakteren doet hij op zijn verjaardag niet. Wat is er met hem aan de hand?

Iris Boter – De DierenRidders: Hero, de superheldenhulphond

Er komt eindelijk een hond in huis! Zoë is door het dolle heen. Alleen is Hero geen gewone hond, maar een hulp hond voor Zoës broertje Victor. Victor steekt soms namelijk zomaar de straat over of raakt ineens in paniek. Met een hulphond zal dat allemaal beter gaan.

Iris Boter – De DierenRidders: De papegaai in de kast

Amy’s oma kan niet meer zo goed voor zichzelf zorgen en daarom verhuist ze naar een wooncentrum genaamd De Zonnehof. Alleen mogen daar geen huisdieren gehouden worden. Oma kan haar papegaai meneer Van Hamelen dus niet meenemen en dat vindt ze heel erg.

Iris Boter – Mislukt

Loïs studeert aan de kunstacademie, waar ze het wel naar haar zin heeft. Ze volgt haar lessen en doet zo haar eigen ding. Vanwege haar grote geheim houdt ze iedereen op afstand. Zelfs Giel, de jongen die ze eigenlijk heel erg leuk vindt.

Abonneren op RSS - iris boter