Overslaan en naar de inhoud gaan

Christie Barlow – Een nieuwe kans voor Starcross Manor

Een nieuwe kans voor Starcross Manor

Als Julia Coleman Flynn Carter weer ontmoet in het gezellige dorpje Heartcross, kan dat alleen maar problemen opleveren. Flynn is misschien rijk, somber en sexy, maar Julia weet uit de eerste hand dat hij meedogenloos is. Ze is van plan om elke beweging van hem in de gaten te houden.

Wanneer Julia Flynns plannen voor het prachtige Starcross Manor ontdekt, komen haar grootste angsten uit. Het is Flynns droom om van Starcross een luxe hotel te maken en dat kan de droom van Julia verpesten... en de gemeenschap van Heartcross voorgoed veranderen.

Flynn maakt duidelijk dat hij geen problemen wil, en hij is niet de man die Julia denkt dat hij is. Terwijl hij de gemeenschap ervan probeert te overtuigen dat hij veranderd is, hoopt hij dat hij Julia kan overhalen om hem nog een laatste kans te geven...

‘Een nieuwe kans voor Starcross Manor’ is alweer het vierde boek in de Love Heart Lane-serie. Deze keer is Julia Coleman het hoofdpersonage. We leren haar beter kennen… en met haar ontdekken we ook wie Flynn Carter is. Het allereerste hoofdstuk uit dit boek laat geen spaan heel van dit personage. Maar of dit allemaal ook echt klopt…? Daarvoor moet je de rest van het verhaal lezen.

Christie Barlow heeft wederom een mooie en fijne roman geschreven. Het leuke aan deze serie is dat er ook personages uit de vorige delen hun intrede doen. Ze hebben geen prominente rol meer, máár ze spelen natuurlijk nog wel een belangrijke rol in het dorpje Heartcross. In principe zou je de boeken door elkaar kunnen lezen, maar voor de volledigheid raad ik je aan om ze op volgorde te lezen. Ook omdat het fijne verhalen zijn en omdat het heerlijk is om in Heartcross te zijn.

De beeldende vertelwijze van Barlow zorgt ervoor dat je je echt weer even in Heartcross waant. Je krijgt zin om te verblijven in de B&B van Julia, én je bent erg nieuwsgierig hoe het luxe hotel van Flynn eruitziet met alle bijbehorende faciliteiten. Heerlijk om zo meegenomen te worden in een verhaal. Voor je het weet, heb je ‘Een nieuwe kans voor Starcross Manor uit’ en kijk je alweer uit naar het volgende vertaalde deel in deze serie.

Auteur: Christie Barlow
Titel: Een nieuwe kans voor Starcross Manor
Serie: Love Heart Lane
Genre: Roman
Aantal pagina's: 288
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789021037776