Overslaan en naar de inhoud gaan

Audrey Carlan – Calendar Girl: Echte schoonheid zit vanbinnen

Mia Saunders is een knappe, jonge vrouw met een schuld van 1 miljoen dollar. Technisch gezien heeft haar vader die schuld, maar Mia voelt zich hier verantwoordelijk voor. Binnen één jaar moet deze schuld afbetaald worden. Anders kan het wel eens hele nare gevolgen hebben.

In haar derde kwartaal als exclusieve escort girl wordt Mia wederom door de meest uiteenlopende mannen ingehuurd. Ze mag de tegenspeelster spelen in een videoclip van hiphopartiest ‘Latin Lov-ah’. Daarvoor moet Mia leren dansen zoals ze nog nooit eerder heeft gedaan. Ook wordt ze gevraagd om de halfzus te spelen van een steenrijke Texaanse oliemagnaat. Mia doet haar best om zo snel mogelijk haar vaders schuld af te betalen, maar ze lijkt daarbij haar gevoelens regelmatig te negeren. Als dat maar goed gaat…

‘Calendar Girl: Echte schoonheid zit vanbinnen’ is alweer het derde deel in de Calendar Girl-serie. Audrey Carlan heeft dit deel meer diepgang gegeven. Mia ontwikkelt zich verder en de lezer leert haar en haar verleden nog beter kennen. De auteur heeft daarbij een aantal verrassingen in petto. Niet alleen voor Mia, maar ook voor haar lezers.

Natuurlijk zitten er in ‘Calendar Girl: Echte schoonheid zit vanbinnen’ nog seksscènes. Dat hoort bij de serie. Maar deze scènes voeren niet (meer) de boventoon van het verhaal. Het leest steeds meer als een gewone roman in plaats van een erotische roman. Leuk detail is dat Carlan oude personages uit de eerdere delen terug laat komen in dit deel. Dat maakt de serie nog completer.

Wat mij betreft, is dit derde deel het beste tot nu toe. De ontwikkelingen in dit boek maken je erg nieuwsgierig naar het vierde en tevens laatste deel uit deze serie. Ik kijk er al naar uit…

Auteur: Audrey Carlan
Titel: Calendar Girl: Echte schoonheid zit vanbinnen
Genre: (Erotische) roman
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022578407