Overslaan en naar de inhoud gaan

Audrey Carlan – Calendar Girl: Lang en gelukkig

Mia Saunders is een knappe, jonge vrouw met een schuld van 1 miljoen dollar. Technisch gezien heeft haar vader die schuld, maar Mia voelt zich hier verantwoordelijk voor. Binnen één jaar moet deze schuld afbetaald worden. Anders kan het wel eens hele nare gevolgen hebben.

Het einde van Mia’s veelbewogen jaar komt in zicht. Wes heeft een afschuwelijke tijd achter de rug, maar hij is terug waar hij moet zijn, namelijk in Mia’s armen. Na alles wat ze hebben meegemaakt, kan niets hen meer uit elkaar drijven. Mia stort zich ondertussen op een aantal interessante tv-klussen. Het leven lijkt de tortelduifjes toe te lachen… maar het verleden is niet zomaar af te sluiten.

‘Calendar Girl: Lang en gelukkig’ is het vierde en laatste deel uit de Calendar Girl-serie. Na het heftige en ontroerende derde deel heeft Audrey Carlan een mooie en interessante afsluiting van de reeks geschreven.

De maand oktober vond ik het minste in dit laatste deel. Wes heeft wel een heel bijzondere manier om zijn trauma proberen te verwerken. Wat dat is, zal ik niet verklappen… maar ik stond er soms wel even versteld van. De andere twee maanden waren interessanter en leuker om te lezen. De auteur had ook in ‘Calendar Girl: Lang en gelukkig’ een aantal verrassingen voor haar lezers. Dit deel zorgt ervoor dat het verhaal mooi is afgerond.

Met de Calendar Girl-serie heeft Carlan een leuke reeks boeken geschreven. Je leeft mee met hoofdpersonage Mia en je gaat haar en haar acties steeds meer waarderen naarmate je haar beter leert kennen. Ook andere personages blijven je bij, zoals zusje Maddy, broer Max (iedereen wil zo’n broer in zijn familie hebben) en natuurlijk Weston. En natuurlijk draait het in deze serie vaak om seks, maar er zit wel een echt verhaal omheen met allerlei ups en downs. Je ziet de karakters groeien en een ontwikkeling doormaken. Dat maakt het zeker interessant om de boeken te lezen.

Auteur: Audrey Carlan
Titel: Calendar Girl: Lang en gelukkig
Genre: (Erotische) roman
Aantal pagina's: 368
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022578414