Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekpresentatie Crash

Zaterdag 5 november vond bij boekhandel Het Colofon in Arnhem de boekpresentatie van 'Crash' plaats. Belangstellenden uit heel het land kwamen naar de presentatie van het nieuwste boek van Ellen Lina.

Larry Iburg, eigenaar van Ellessy, blikte terug op de vorige boekpresentatie met 'Sky', waar het thema toeval was. Deze keer staat Arnhem centraal, zowel in het boek als in de boekpresentatie. Larry is trots op Ellen en op het boek.

Een eigen soundtrack
Na deze mooie woorden begon Ellen aan haar speech. Ze vertelde dat ze 'Crash' nog op Curacao heeft geschreven, maar dat ze blij is dat ze nu weer in Nederland woont. Lekker dicht bij haar familie, die ook aanwezig waren. Hoewel de presentatie vooral om Ellen draaide, stalen de zoontjes en nichtjes regelmatig de show. Geweldig om te zien!

Ellen wilde graag een soundtrack bij het album, mede omdat dat goed bij de hoofdpersoon past. Met Anouk van der Kemp ging Ellen de samenwerking aan. Het resultaat: maar liefst negen nummers! Anouk bracht er een aantal ten gehore. Prachtige nummers en geweldige stem. Ik verwacht dat we nog veel van deze jonge muzikante gaan horen.

Signeren
Na Ellens dankwoord, waarin de boekbloggers van de blogtour ook aan bod kwamen, was het tijd voor het signeren. 'Crash' ging als een warm broodje over de toonbank. Ellen en Anouk signeerden vele boeken. De aanwezige boekbloggers kregen ook een gesigneerd exemplaar, waarna we met z'n allen op de foto gingen. Het was een zeer gezellige middag!

Benieuwd geworden naar 'Crash'? Ik heb er enorm van genoten en had het boek in twee dagen uit. Vergeet ook niet om de liedjes van Anouk te beluisteren.