Boektober tot nu toe

'Boektober' is over de helft. Dat leek me een leuk moment om eens te kijken hoe het met mijn leesdoel voor deze maand staat. Zoals ik aan het begin van deze maand liet weten, wil ik twaalf boeken lezen waarvan minimaal zes van mijn nog te lezen-stapel.

Vol goede moed koos ik zes boeken uit mijn nog te lezen-stapel uit, niet wetende dat ik deze maand een aantal recensieboeken binnen zou krijgen. De boeken die uitgekozen had, had ik zelf gekocht of met een verjaardag gekregen. Boeken die ik via een uitgeverij ontvang, geef ik voorrang om te lezen. Aangezien ik het fijn vind om zo snel mogelijk een recensie daarvan te kunnen plaatsen.

Wat is de stand tot nu toe? In totaal heb ik deze maand al zeven boeken gelezen (en ben ik in een boeiend achtste boek bezig), waarvan twee van de gekozen boeken. ’De betrokkenen’ van Anita Larkens en ‘De laatste brief’ van Sarah Blake (recensie hiervan verschijnt volgende week) zijn uit.

Ik verwacht dat het zeker gaat lukken om twaalf boeken gelezen te hebben, maar of ik de andere vier boeken van mijn stapeltje uit heb… dat weet ik niet. Gelukkig blijven er nog genoeg andere momenten over om alsnog die boeken uit te lezen. Het voornaamste doel van ‘Boektober’ is om in een lekkere leesflow te komen én te blijven. Daar zit ik zeker in.

Hoeveel boeken hebben jullie tot nu toe tijdens ‘Boektober’ gelezen?

Deel dit artikel:
aan het begin van deze maand liet weten, wil ik twaalf boeken lezen waarvan minimaal zes van mijn nog te lezen-stapel. Vol goede moed koos ik zes boeken uit mijn nog te lezen-stapel uit, niet wetende dat ik deze maand een aantal recensieboeken binnen zou krijgen. De boeken die uitgekozen had, had ik zelf gekocht of met een verjaardag gekregen." data-share-imageurl="https://boekenbeschrijfster.nl/sites/default/files/field/image/20150924%20-%20Boektober_0.jpg">

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.