Overslaan en naar de inhoud gaan

Buddy Tegenbosch – Livestream

Rick heeft nog niet veel van de wereld gezien. Tot nu dan. Want na weer een mislukt schooljaar besluit hij om tijdens de kerstvakantie naar zijn achterneef in New York te gaan.

In de metro ontmoet hij Kris. Ze is anders dan de meiden in zijn klas, dan de meiden in zijn dorp, dan ieder meisje dat hij ooit ontmoet heeft. Wanneer ze hem vertelt van haar plan doet hij mee. Tegen iemand als Kris zeg je namelijk geen nee…

In ‘Livestream’ volgen we Rick en lezen we het verhaal vanuit zijn perspectief. Dat zorgt ervoor dat je zijn gedachten en gevoelens kunt lezen en hem steeds beter leert kennen. Tegelijkertijd heb je dezelfde vragen als hij gedurende het verhaal. Wie is Kris precies? Wat is haar plan? En waar is ze ineens naartoe?

Hoe verder je in het boek leest, hoe meer duidelijkheid je krijgt. Buddy Tegenbosch geeft je stukje bij beetje informatie die je nodig hebt om een en ander te begrijpen. Hierdoor blijf je als lezer doorlezen. Je bent benieuwd hoe het allemaal in elkaar steekt. De vlotte schrijfstijl en de spannende gebeurtenissen helpen daarbij.

Richting de ontknoping wordt het allemaal nog spannender en spectaculairder... met hier en daar een aantal verrassende wendingen. Tegenbosch heeft een sterke Young Adult geschreven waar menig lezer van zal genieten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de boektrailer.

Auteur: Buddy Tegenbosch
Titel: Livestream
Genre: Young Adult
Aantal pagina's: 192
Uitgeverij: Van Goor / Best of YA
ISBN: 9789000356973