Buggyboekjes ‘Blij’ en ‘Lief’

Ssst, luitster eens… Wat hoor je daar? Het zijn de geluiden die de vrolijke dieren in de buggyboekjes maken. Kun jij ze nadoen?

Uitgeverij ImageBooks heeft een hele leuke zwart/wit-babylijn, die uitgebreid is met twee schattige buggyboekjes. Het ene buggyboekje heet ‘Blij’ en het andere ‘Lief’. Aan de boekjes zit een pluche koord waarmee je het boekje gemakkelijk aan de buggy vast kan maken. Het boekje zelf is van dik karton gemaakt, waardoor je kindje er zelf in kan bladeren.

Op elke pagina staat een diertje afgebeeld met het bijbehorende dierengeluid. Zo vind je in ‘Blij’ een kikkertje dat kwaakt en in ‘Lief’ een vogeltje dat tjilpt. Terwijl je samen aan het wandelen bent, kun je de dierengeluiden oefenen. Zo wordt samen op pad gaan met je kindje nog leuker.

De buggyboekjes zijn in het zwart/wit en hebben op elke pagina een leuk kleuraccent. In de Hello Baby-serie, waar deze boekjes onder vallen, zijn meerdere titels verkrijgbaar.

Titels: Buggyboekje Blij / Buggyboekje Lief
Genre: Babyboekje
Aantal pagina's: 8
Uitgeverij: ImageBooks
ISBN: 9789463334129 (Blij) / 9789463334112 (Lief)

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.