Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse auteurs – In de sterren geschreven

Geloof jij in toeval? Of het lot? Wat als het altijd zo al had moeten zijn? In deze nieuwe bundel vind je vijf korte verhalen van vijf verschillende auteurs: van een waarzegster op de kerstmis tot een bijzondere ontmoeting tijdens het dansen... Sommige dingen staan nu eenmaal in de sterren geschreven!

Met ‘In de sterren geschreven’ heeft uitgeverij Books & Butterflies wederom een leuke verhalenbundel met vijf korte verhalen uitgebracht. De vijf auteurs (Britt vd Jagt, Eveline Heijnen, Cecile Koops, Claudia Vanzegbroeck en Chloe Verbeek) hebben elk hun eigen draai gegeven aan het fenomeen “het staat in de sterren geschreven”. Het ene verhaal spreekt net wat meer aan dan het andere verhaal, maar dat houd je vaak toch binnen een verhalenbundel.

Mijn persoonlijke favoriet was het eerste verhaal dat erg origineel was. Je begint het te lezen met een bepaalde verwachting en dat blijkt niet helemaal uit te komen. Heel knap hoe de auteur dat binnen het beperkte aantal woorden voor elkaar heeft gekregen. Stiekem hoop ik dat dit verhaal ooit nog verder uitgewerkt gaat worden tot een langer verhaal.

Ieder van ‘In de sterren geschreven’ kent een eigen invalshoek en de auteurs weten een leuk of mooi verhaal neer te zetten. Fijne bundel om even tussendoor te lezen.

Auteurs: Diverse auteurs
Titel: In de sterren geschreven
Genre: Verhalenbundel / kort verhaal
Aantal pagina's: 47
Uitgeverij: Books & Butterflies
ISBN: 9789464208757