Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse auteurs – De uitdaging

In ‘De uitdaging’ brengen zes bestsellerauteurs je heerlijke, hartverwarmende en soms verrassende verhalen van de liefde!

In ‘Thuis’ van Santa Montefiore vindt een wat eenzame man een dichtbundel die veel bij hem losmaakt en nieuwe deuren opent in zijn leven. Jackie van Laren vertelt in ‘Vooroordeel’ hoe twee mensen die in alles elkaars tegenpool lijken te zijn door het lot worden samengebracht. In ‘Wat Milo zag met Kerstmis’ van Virginia Macgregor probeert een tienerzoon zijn ouders met een slimme list weer bij elkaar te brengen wanneer hun huwelijk in een diepe crisis is beland. In ‘Een date met Jennifer Lopez’ van Rowan Coleman is het gedeelde dierenliefde die op geheel onverwachte wijze zorgt voor een nieuw begin. ‘De surfles’ van Elin Hilderbrand is het verhaal van Margot, die eigenlijk geen liefde meer voelt voor haar man maar het niet zomaar wil opgeven. En tenslotte brengt in ‘Sinaasappels uit Florida’ van Jennifer Weiner een verkeer verbonden telefoontje een gescheiden man in contact met een moeder en kind die wel wat aandacht kunnen gebruiken.

Bij aankoop van ’Eiland in bloei’ van Sarah Jio ontvang je - zolang de voorraad strekt - de verhalenbundel ‘De uitdaging’. Hierin staan zes korte verhalen over de liefde.

Niet elke auteur was bekend voor mij, maar dat maakt zo’n bundel wel een prima eerste kennismaking met nieuwe auteurs. Zo heb ik genoten van het grappige verhaal ‘Een date met Jennifer Lopez’ en vond ik het korte verhaal ‘Sinaasappels uit Florida’ ontroerend. Deze twee verhalen sprongen er in ‘De uitdaging voor mij uit’. Het maakt me nieuwsgierig naar ander werk van beide auteurs.

Auteurs: Diverse auteurs
Titel: De uitdaging
Genre: Korte verhalen
Aantal pagina's: 111
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022579497