Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse auteurs – Het grote AVI doeboek

‘Het grote AVI doeboek’ biedt urenlang vermaak én helpt beginnende lezers spelenderwijs hun leesniveau op peil te houden of zelfs door te groeien, ook tijdens de vakantie.

Het staat boordevol puzzels, raadsels, verhalen, strips en nog veel meer. Met speciale AVI-verhalen van de leukste kinderboekenschrijvers: Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Vivian den Hollander, Marianne Busser en Ron Schröder, Mirjam Mous en Arend van Dam.

Het eerste dat opvalt aan ‘Het grote AVI doeboek’ is de vrolijke kaft. Het brengt je meteen in vakantiestemming én je krijgt zin in een ijsje. Ook de rest van het boek ziet er geweldig uit. Het is een boek om je wat te leren, maar dit is wel op een erg leuke manier gedaan. Zo vind je bijvoorbeeld een quiz om te ontdekken welk dier je bent en neemt prof. dr. Bram Hurkzit je mee op uhm… bijzondere avonturen.

Het doeboek bestaat uit allerlei soorten leerzame opdrachten, zoals een vertaalopdracht, een zoekplaat en rebussen. Tussendoor vind je verhalen van bekende auteurs, die op het AVI-niveau M3-E3 zijn. Dat zorgt ervoor dat het speciaal geschikt is voor leerlingen uit groep 3 van het basisonderwijs. Mocht je alles afhebben, dan vind je achterin nog de antwoorden. ‘Het grote AVI doeboek’ zorgt dat je op een plezierige manier extra aan het leren bent.

Auteurs: Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Vivian den Hollander, Marianne Busser en Ron Schröder, Mirjam Mous en Arend van Dam
Titel: Het grote AVI doeboek
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 64
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000360505