Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse auteurs – Tijdlijn van alles

Verken de ongelooflijke wereldgeschiedenis in meer dan 140 geïllustreerde tijdlijnen. Van dinosauriërs tot spaceshuttles, van de opkomst en ondergang van keizerrijken tot uitvindingen die ons leven veranderen.

‘Tijdlijn van alles’ staat boordevol fantastische foto’s en tekeningen en geeft duizenden verrassende feiten en verbazingwekkende details. Het laat je de interessantste en boeiendste geschiedenis van alles zien.

De encyclopedie ‘Tijd van alles’ begint met een indrukwekkende inhoudsopgave, waarin alles in verschillende tijdperken is opgedeeld. Het geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen in welk tijdperk je begint. Wil je het op volgorde lezen en begin je in de prehistorie? Of ben je juist benieuwd hoe de moderne wereld ooit is begonnen? De keuze is aan jou!

Je kijkt je ogen uit in deze encyclopedie. De auteurs hebben er werkelijk iets prachtigs van gemaakt. De tekst is goed te volgen voor de jonge doelgroep en de verschillende afbeeldingen en foto’s zorgen voor de juiste ondersteuning. Onze wereldgeschiedenis wordt in dit boek op een begrijpelijke, leuke en leerzame manier verteld. Niet alleen kinderen zullen van deze encyclopedie genieten. Dat geldt zeker ook voor hun (groot)ouders. Het boek mag eigenlijk niet in je boekenkast ontbreken. Aanrader!

‘Tijdlijn van alles’ is geschikt voor nieuwsgierige jongens en meisjes vanaf 9 jaar.

Auteur: Diverse auteurs
Titel: Tijdlijn van alles
Genre: Non-fictie / kinderboek
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000374434