Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse auteurs – Waan je in een andere wereld

De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of omdat ze soms gewoonweg niet anders kan. Voor je het weet bevind je je als lezer in een andere wereld. En dat komt natuurlijk door de prachtige sfeerbeschrijvingen die alle Vertrekthrillers kenmerken.

De verhalen in deze bundel geven je ook dat gevoel. Reis mee naar Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en andere bestemmingen.

In ‘Waan je in een andere wereld’ lees je aantal spannende korte verhalen die zich in het buitenland afspelen. De verschillende auteurs hebben hun eigen wending gegeven aan het feit dat het hoofdpersonage ergens anders een nieuwe start wil maken. Heel leuk om te lezen. Het is tegelijkertijd een mooie manier om auteurs te ontdekken. Van de meeste auteurs heb ik inmiddels al een of meerdere boeken gelezen. Mocht je bepaalde auteurs nog niet kennen, dan is de deze bundel een mooie eerste kennismaking.

De verhalen lezen over het algemeen lekker vlot, kennen een bepaalde spanningsboog en hebben hier en daar een verrassende wending. Persoonlijk waren de verhalen van Angelique Haak, Carmen Prins en Ingrid Oonincx mijn favorieten. Bij deze verhalen werd ik het meest verrast en genoot ik het meeste van de hoofdpersonages.

Ben je nog op zoek naar een fijne verhalenbundel vol spannende verhalen? Dan is ‘Waan je in een andere wereld’ zeker een aanrader.

Auteurs: Marelle Boersma, Svea Ersson, Angelique Haak, Marijke Verhoeven, Heleen Smit, Heleen van den Hoven, Carmen Prins, Ad van de Lisdonk, Ingrid Oonincx, Martine Kamphuis, Atie Vogelenzang, Marion van de Coolwijk en Marja West
Titel: Waan je in een andere wereld
Genre: Korte verhalen / (spannende) verhalenbundel
Aantal pagina's: 300
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN: 9789461095121