Overslaan en naar de inhoud gaan

Diverse auteurs - Nr. 10

De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van het tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Crime Compagnie een kort spannend verhaal.

In de bundel 'Nr. 10' zijn maar liefst 24 korte verhalen opgenomen van verschillende auteurs die voor De Crime Compagnie schrijven, waaronder bekende namen als Loes den Hollander, Linda Jansma en Marelle Boersma maar ook minder bekende namen zoals Sophie Wester en Tamara Geraeds.

De overeenkomst tussen alle korte verhalen is dat het getal 10 erin voorkomt en dat er een spannend of thrillerachtig element in voorkomt. Heel leuk om te lezen hoe iedere auteur dat op zijn of haar eigen manier heeft gedaan. De ene keer is iets bijvoorbeeld tien jaar geleden gebeurd, terwijl de andere keer het kamernummer 10 is.

Het ene korte verhaal zal een lezer meer aanspreken dan het andere. Ik heb in ieder geval genoten van de verschillende verhalen. Wat knap was, dat sommige verhalen een verrassende wending kende in het weinige aantal bladzijden dat ze hebben. Na afloop van elk verhaal staat een kort stukje over de auteur en de boeken die ze al geschreven hebben of die binnenkort bij De Crime Compagnie gaan verschijnen.

Kortom: heb je zin in een spannende verhalenbundel om lekker even tussendoor te lezen, ga dan voor 'Nr. 10'. Je kunt dit e-book gratis downloaden, want de jarige uitgeverij trakteert iedere lezer op deze bundel.

Auteurs: Diverse auteurs
Titel: Nr. 10
Genre: Thriller / Kort verhaal
Aantal pagina's: 252
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN: 9789461096692