Overslaan en naar de inhoud gaan

Eric Hill - Dribbel naar de boerderij

Dribbel gaat naar de boerderij waar zijn vader werkt. Samen gaan ze op zoek naar de pasgeboren dieren. Hij ontmoet alle dieren die op de boerderij wonen. Kijk achter de flapjes en help Dribbel zoeken!

'Dribbel naar de boerderij' is opnieuw opgebracht bij Uitgeverij Van Warendorf & Holkema. Eric Hill heeft tijdens zijn leven verschillende boeken over het leuke hondje Dribbel geschreven, waarbij 'Waar is Dribbel?' het allereerste flapjesboek was. Ook de nieuwe editie van 'Dribbel naar de boerderij' is een zogenoemd flapjesboek.

Het korte verhaal uit dit boek past perfect bij de jonge doelgroep. Samen met Dribbel ga je namelijk op zoek naar kleine dieren die net geboren zijn. Je ziet allerlei dieren die op de boerderij voorkomen. En naar sommige dieren moet je even goed zoeken door de flapjes. Erg leuk gedaan. Het biedt ook de mogelijkheid om samen met je (klein)kind dierengeluiden te oefenen. Hill heeft met Dribbel gewoon een erg leuk diertje voor de allerkleinsten gemaakt. Dit flapjesboek mag gewoon niet ontbreken in de boekenkast van je dreumes.

Auteur: Eric Hill
Titel: Dribbel naar de boerderij
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 22
Uitgeverij: Van Warendorf & Holkema
ISBN: 9789000371594