Overslaan en naar de inhoud gaan

Filmster Max Jordan terug van weggeweest met ‘Zoektocht terug’

LONDEN – Na een spetterende start en vele mooie films was het een tijdje stil rondom Max Jordan. Daar is een einde aan gekomen met de verschijning van ‘Zoektocht terug’. Max staat weer helemaal in the picture!

Door uw lokale verslaggever

De meest prangende vragen die vriend en vijand van Max Jorden hebben, zijn: Waar heeft de filmster al die tijd uitgehangen? En waar heeft hij zich allemaal mee bezig gehouden? Het antwoord blijkt heel eenvoudig: hij was gewoon in Londen te vinden. Dat had je niet verwacht hè? In deze bruisende (én regenachtige) stad heeft hij maar liefst twee clubs geopend, waaronder het exclusieve Maximus. Iedere beroemdheid wil daar graag even gezien worden. Max is ontzettend trots op zijn beide clubs en laat zijn gezicht daar regelmatig zien, alhoewel niet iedereen hem meteen herkent.

Nu Jordan weer vaker in beeld is, is zijn foto regelmatig te vinden in de verschillende (roddel)bladen. Iedereen is natuurlijk razend benieuwd welke prachtige dame bij hem hoort. Hij staat erom bekend dat hij een ware charmeur is die bijna wekelijks een andere vrouw om zijn vingers windt. Ondanks dat Jordan geregeld in het Londense nachtleven te vinden is, is hij nog niet met iemand specifiek gezien. Hij maakt praatjes met iedereen, waaronder met een donkerharige vrouw. Maar of dat nu echt iets te betekenen heeft?

Een beschuitje eten
Terug naar ‘Zoektocht terug’. In dit prachtige en enigszins complexe (liefdes)verhaal laat Max Jordan zien dat zijn dagen nog lang niet geteld zijn. Hij is weer terug… en hoe! Met zijn mooie glimlach en zijn donkere ogen weet hij menig vrouwenhart weer op hol te laten slaan. Wie wil er nu niet eens een beschuitje met deze knappe, mysterieuze man eten? Uw verslaggever zou het wel weten! En nu maar hopen dat we Max Jordan weer vaker voorbij zullen zien komen…

Dit artikel maakt onderdeel uit van de blogtour rondom het nieuwste boek ‘Zoektocht terug’ van Marina Folkers.