Gelezen boeken in september ‘18

De maand oktober is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van mijn gelezen boeken in september. Zoals ik bij mijn vorige boekenoverzicht liet weten, ben ik pas moeder geworden. Daardoor lees ik een stuk minder dan voorheen; des te meer geniet ik van ons eerste kindje.

In vergelijking met augustus is het aantal gelezen boeken al wel verdubbeld. Afgelopen maand las ik alweer zes boeken. Ik ben wat meer gewend aan het minder slapen, waardoor ik overdag iets meer tijd heb om te lezen als ons kindje ligt te slapen. Met de Kinderboekenweek die deze week gaat beginnen, zijn de laatste drie boeken uit het lijstje wellicht een tip om tijdens dit boekenevenement aan te schaffen.

Overzicht september
086. Roos Vlaar – Keuzes
087. Dario Correnti – Heimwee naar bloed
088. Atie Vogelenzang – Uit het niets
089. Bo Sijpkes – Doris Dorpsuil
090. Esther Walraven – Waarom je meestal gek bent op…
091. Marianne Busser & Ron Schröder – De kikkertjes gaan op pad

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.