Gillian King – Ibiza Madness

Milou denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden als ze Marcus ontmoet. Maar ze komt er al gauw achter dat hij getrouwd blijkt te zijn. Oeps! Jelle heeft een relatie met Bibi, maar ze blijken allebei anders over de snelheid van bepaalde zaken te denken. Dat loopt op de klippen.

Als Milou en Jelle samen een keer cocktails gaan drinken, lijkt er een vonk over te springen. Of ziet slechts één van de twee dat gebeuren?

‘Ibiza Madness’ is een leuk, kort verhaal dat vanuit twee personages verteld wordt: Milou en Jelle. De gebeurtenissen volgen elkaar rap op, maar dat moet ook wel als je maar een beperkt aantal pagina’s te vullen hebt. Het einde is niet heel verrassend, maar past uitstekend bij het verhaal en het genre.

Mocht je nog niet eerder iets van Gillian King gelezen hebben, dan is dit een prima eerste kennismaking. En begin daarna maar snel in een van haar langere verhalen, zoals ’Zwart wit’ of ’Alles of niets!’.

Auteur: Gillian King
Titel: Ibiza Madness
Genre: Chicklit
Aantal pagina's: 27
Uitgeverij: Omniboek
ISBN: 9789401900980

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.