Overslaan en naar de inhoud gaan

Gillian King – Zwart wit

De werkloze Elin van Berkel krijgt onverwachts een baan aangeboden als personal assistent van Max Rijnders, de eigenaar van een goedlopende vastgoedonderneming. Ze maakt kennis met zijn beide zoons, de tweelingbroers Nick en Chris, die ook in het bedrijf werken. Vicky, de kleindochter van Max, ontmoet ze op een wel heel bijzondere manier…

Tussen Elin en Nick slaat de vonk over. Maar doordat ze allebei mindere ervaringen op relatiegebied hebben, zijn ze het erover eens dat verliefd worden geen optie is. Maar is dat te doen voor de gevoelige Elin?

‘Zwart wit’ is een heerlijk verhaal om te lezen. Gillian King heeft een vlotte schrijfstijl, waardoor het boek lekker wegleest. Het is een ideaal boek om tijdens je vakantie te lezen. In één middag aan het zwembad in Kroatië had ik het al uit. Heerlijk!

Je leest het verhaal vanuit drie personages, namelijk Elin, Nick en Bibi. Ook al is de afloop redelijk voorspelbaar, King heeft toch nog wat verrassende wendingen aan het verhaal toegevoegd. Mijn favoriete personage uit het boek was Vicky. De spontaniteit en vrolijkheid van dit meisje spat van de bladzijdes af. Geweldig om te lezen.

Ben je op zoek naar een leuk en luchtig boek, waarbij je niet teveel hoeft na te denken? Duik dan in de wereld van Elin en lees ‘Zwart wit’. Het geeft je gegarandeerd een aantal leuke leesuurtjes.

Auteur: Gillian King
Titel: Zwart wit
Genre: Chicklit
Aantal pagina's: 218
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789401900607