Overslaan en naar de inhoud gaan

Holly Martin – Het familiehotel van Sapphire Bay

Aria woont al haar hele leven op Jewel Island. Zelfs toen haar zussen - de tweeling Clover en Skye -vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel.

Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ is het eerste deel uit de Zussen van Jewel Island-serie, waarin de zus Aria centraal staat.

Na het eerste hoofdstuk, dat zich in het verleden afspeelt, zit je als lezer meteen in het verhaal. Holly Martin laat haar lezers met een aantal vragen achter na dit hoofdstuk, waardoor je meteen door wil lezen. Wat is er gebeurd met Noah? Wat heeft dit allemaal te betekenen voor Aria? Hoe zal het verder gaan met het hotel?

Door de fijne schrijfstijl van de auteur word je als lezer helemaal meegenomen in het verhaal van ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’. Je waant je al die op Jewel Island en je krijgt een goed beeld hoe het leven er daaraan toe gaat. Het personage Aria sluit je vanaf het begin in je hart. Wat een lief, aardig en gevoelig personage. Ze staat klaar voor iedereen en vergeet zichzelf regelmatig. Hoe beter je haar leert kennen, hoe beter je haar doen en laten begrijpt. Iedereen zou wel een beetje Aria in zich mogen hebben.

Martin weet de voelbare spanning tussen Aria en Noah steeds verder op te bouwen. Je ziet bepaalde zaken al van verre aankomen en het is prachtig om te lezen hoe de beide personages dat niet hebben. Dat laat maar zien hoe je als lezer helemaal meegenomen bent in deze mooie roman. De ontknoping is prachtig en laat je uitkijken naar het volgende deel in deze serie.

Auteur: Holly Martin
Titel: Het familiehotel van Sapphire Bay
Serie: Zussen van Jewel Island
Genre: Roman
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020541021