Overslaan en naar de inhoud gaan

Janny de Moor – Simpel koken

Moeilijk doen in de keuken is in. Daarvoor moet je wel een masterclass van een topkok hebben gehad. Janny de Moor doet het anders. Ze heeft al een paar jaar een succesvolle kookrubriek getiteld ‘Simpel’ in het dagboek Trouw. Makkelijke menu’s voor twee personen waarbij rekening wordt gehouden met wat er per seizoen in de aanbieding is.

Na een leuk voorwoord van Janny de Moor kom je met ‘Simpel koken’ terecht in een prachtig kookboek. Verdeeld over de categorieën Vegetarisch, Vis en schelpdieren, Gevogelte, Lams- en rundvlees, en Varkensvlees vind je allerlei soorten recepten. Voor ieder wat wils is er te vinden.

Voorafgaand aan elk recept lees je een interessante inleiding over de herkomst van het gerecht of over de ingrediënten. Dat maakt het koken alleen nog maar leuker. De recepten zijn duidelijk omschreven en zijn voorzien van heerlijke foto’s. Je weet precies wat je nodig hebt en hoe je het klaar moet maken. Daarnaast voorziet De Moor de gerechten van een menusuggestie. Hoef je zelf niet per se meer te bedenken wat je erbij zou kunnen eten. Ideaal!

Ben je op zoek naar lekkere én gemakkelijke recepten? Dan is ‘Simpel koken’ het ideale kookboek. Ik verwacht dat wij er thuis nog regelmatig recepten uit gaan maken. Eet smakelijk!

Auteur: Janny de Moor
Titel: Simpel koken
Genre: Kookboek
Aantal pagina's: 191
Uitgeverij: Aerial Media Company B.V.
ISBN: 9789402602036