Overslaan en naar de inhoud gaan

Jelmer Jepsen – Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind

De vakantie is aangebroken, maar Sam ziet er als een berg tegen op. Andere klasgenootjes vertrekken naar Spanje of Italië, maar omdat Sams vader boer is, gaan ze eigenlijk nooit weg. Grote Verveling ligt dus ook dit jaar op de loer.

Dan krijgt Sam van zijn ouders een vlogcamera. Eindelijk, nu kan hij net als iedereen gaan vloggen. Maar hoe krijgt hij zoveel mogelijk likes? Door te gaan stuntvloggen!

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk van ‘Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind’ zit je in het verhaal. Dat geldt niet alleen voor de primaire jonge doelgroep; ook volwassen lezers zullen dit verhaal vanaf het begin leuk en grappig vinden.

Jelmer Jepsen heeft een heerlijke en vlotte schrijfstijl. Hij heeft van Sam een doodnormale jongen gemaakt, waarin menig kind iets van zichzelf zal kunnen herkennen. Dankzij de beeldende schrijfstijl én de passende illustraties van Wilbert van der Steen komt het verhaal goed tot leven voor de lezers. Je ziet de stunts van Sam zo voor je. Heerlijk!

‘Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind’ is niet alleen grappig, maar kent ook de nodige spannende momenten. Is het echt waar dat er een wolf in de buurt is? Lopen alle stunts van Sam wel goed af? Jepsen weet zijn (jonge) lezers van het begin tot het einde te boeien. En over het einde gesproken: het kan haast niet anders dan dat we nog een boek over Stuntvlogger Sam te lezen krijgen. Ik kijk er al naar uit!

Auteur: Jelmer Jepsen
Titel: Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind
Serie: De avonturen van stuntvlogger Sam
Genre: Jeugdboek
Aantal pagina's: 224
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024585724