Overslaan en naar de inhoud gaan

Jill Mansell – Heerlijk duurt het langst

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft.

Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

De boeken van Jill Mansell kenmerken zich vaak door leuke personages, een mooie omgeving waarin het verhaal zich afspeelt en heel veel liefde die onbereikbaar lijkt te zijn. Ook in het nieuwste boek ‘Heerlijk duurt het langst’ komen deze ingrediënten voorbij.

Mansell heeft een leuke en toegankelijke schrijfstijl, waardoor haar boeken lekker vlot lezen. En ja, na een aantal hoofdstukken kun je vaak al wel bedenken hoe het verhaal grotendeels zal gaan eindigen. Maar is dat erg…?! Voor mij niet. Het is heerlijk om mee te mogen in het leuke maar chaotische gezin waar Lainey en Kit gaan werken. Je ziet bepaalde scènes zo voor, omdat de auteur heel beeldend schrijft en omdat je sommige situaties gewoonweg herkent. Heerlijk!

Ook al kan je de grote lijnen uittekenen in ‘Heerlijk duurt het langst’, Mansell heeft zeker hier en daar nog een verrassing voor haar lezers in petto. Liefhebbers van deze auteur zullen heerlijk kunnen genieten van deze nieuwste (feelgood) roman. Kruip op een fijne leesplek, zorg voor een hapje en een drankje in de buurt en geniet van een aantal hele fijne leesuurtjes.

Auteur: Jill Mansell
Titel: Heerlijk duurt het langst
Genre: (Feelgood) Roman
Aantal pagina's: 352
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024588510