Overslaan en naar de inhoud gaan

Keiko Agena – No mistakes

Als er nu eens geen fouten bestonden? Oké, niet mogelijk. Maar als we onze fouten nu eens met andere ogen konden bekijken? Het improvisatietheater inspireerde Keiko Agena om dit door haar zelf geïllustreerde journal te maken.

‘No mistakes’ daagt je uit om fouten te maken: elke fout is een kans om te groeien en iets nieuws te creëren. Dit werkboek staat vol kunst, kleurplaten, suggesties en een gezonde dosis inspiratie. Het helpt je om je creatieve grenzen op te zoeken, de kunstenaar in jezelf te ontdekken en uniek werk te maken, vol prachtige fouten.

Keiko Agena is vooral bekend geworden van de televisieserie ‘Gilmore Girls’, waarin ze de rol van Lane Kim speelde. Ze volgde een comedy-opleiding aan het UBC en leerde improviseren bij iO West. En nu is haar journal ‘No mistakes’ verschenen.

Voor liefhebbers van bijvoorbeeld ’Wreck this journal’ is dit een aanrader. In ‘Wreck this journal’ is het voornaamste doel om dingen met een boek te doen waar de meeste boekenliefhebbers van gruwelen, maar tegelijkertijd is het wel een fijne vrijetijdsbesteding om lekker je gedachten te verzetten. Ook bij ‘No mistakes’ ben je op een prettige manier met jezelf, je creativiteit en je gedachten bezig. Je kunt je uitleven met kleurtjes, met schrijven en met tekenen. Het hoeft niet perfect te zijn, als je er maar prettig mee bezig bent.

Agena heeft een diversiteit aan opdrachten in haar boek verwerkt, waaronder de Detailchallenge (schrijf iets op dat volgens jou niemand heeft gezien), de tijdslimiet (stel jezelf een doel dat je binnen vijf jaar gehaald moet hebben of stop daar anders mee) en doe drie weken lang elke dag één ding waar je bang voor bent. Zonder dat je er teveel mee bezig bent, werk je op een leuke en positieve manier aan jezelf. Dat maakt het een leuk én leerzaam boek!

Auteur: Keiko Agena
Titel: No mistakes
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 176
Uitgeverij: Spectrum
ISBN: 9789000362790