Overslaan en naar de inhoud gaan

Liefde voor lezen

Al zolang als ik me kan herinneren, vind ik lezen leuk. Ik zag in mijn jeugd mijn moeder veel lezen en ik mocht regelmatig met haar mee naar de bibliotheek. Dan voelde ik me als een kind in de snoepwinkel: zoveel boeken waaruit ik mocht kiezen. Heerlijk!

Die liefde voor lezen is eigenlijk nooit overgegaan. Er waren wel periodes waarin ik minder las, bijvoorbeeld tijdens mijn communicatiestudie of nadat ik net moeder was geworden, maar lezen blijft één van mijn favoriete bezigheden. Mede daarom ben ik een aantal jaar geleden met deze website begonnen. Ik wilde mijn liefde voor lezen met jullie delen. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Wel heb ik mezelf wat minder druk opgelegd. Voorheen wilde ik graag elke week minimaal twee nieuwe recensies online plaatsen. Nu komt het wel eens voor dat ik de ene week slechts één recensie heb kunnen delen, terwijl ik de week daarna ineens vier nieuwe recensies kon plaatsen. Dat geeft me rust en daardoor kan ik deze website met plezier blijven vullen.

Op deze eerste dag van 2020 ga ik aan een nieuw leesjaar beginnen. Net zoals in voorgaande jaren wil ik ook dit van elk gelezen boek een (korte) recensie delen. Dit zullen zowel recensie- als eigen boeken zijn. Wat jullie wellicht afgelopen jaar al gemerkt hebben, is dat ik steeds vaker een kinderboek voorbij laat komen. Mijn man en ik lezen (bijna) elke avond voor aan ons zoontje. Ik vind het leuk om die boeken ook met jullie te delen.

Voor nu wens ik jullie het allerbeste voor 2020. Laten we er een mooi (boeken)jaar van gaan maken!