Lisette Jonkman – Festivalkriebels

Samen met haar drie beste vrienden gaat Bo naar het festival Romrock. Dit is voor haar dé uitgelezen kans om extra tijd door te brengen met Benjamin, de jongen waar ze al heel lang een enorme crush op heeft.

Romrock is echter wel het eerste festival dat Bo bezoekt. Ze kent amper de artiesten die er komen optreden. En oh ja… Bo heeft een enorme hekel aan kamperen. Als dan ook nog de knappe Alette langskomt die ook een oogje op Benjamin heeft, weet Bo het allemaal even niet meer. Hoe houdt ze het de komende drie dagen vol?

‘Festivalkriebels’ is een leuk, kort verhaal over de liefde. De herkenbare humor van Lisette Jonkman komt duidelijk naar voren. Heerlijk om te lezen! Knap hoe ze binnen een klein aantal pagina’s een leuk verhaal weet neer te zetten.

Mocht je nog niets van Jonkman gelezen hebben, dan is dit korte verhaal een prima eerste kennismaking. Ik weet zeker dat je daarna meteen een ander verhaal van haar wil lezen.

Benieuwd geworden naar dit korte verhaal? ‘Festivalkriebels’ is gratis te downloaden via Chicklit.nl.

Auteur: Lisette Jonkman
Titel: Festivalkriebels
Genre: Chicklit
Aantal pagina's: 26

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.