Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak kans op een prachtig pakket vol e-books! (afgelopen)

Hoera, The Black Sheep Indie bestaat één jaar! Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Dit bijzondere bedrijf viert dat met haar volgers… en met jou. Namens The Black Sheep Indie mag ik namelijk een bijzonder pakket met e-books weggeven.

Allereerst even een paar mooie woorden van The Black Sheep Indie: “We zijn zo dankbaar dat we het afgelopen jaar zoveel mooie eBooks aan onze eShop hebben mogen toevoegen. We zijn dankbaar dat we met zoveel geweldige Indies hebben mogen samenwerken, en dat we veel mensen blij hebben mogen maken met self-published eBooks. We zijn dankbaar, blij en ontroerd dat we hebben kunnen bijdragen aan de bekendheid van self-publishing en hebben kunnen laten zien dat (e)boeken niet van een uitgeverij hoeven te komen om goed te zijn. We zijn trots op de kracht van onze Indies en met dat positieve gevoel gaan we met heel veel plezier het nieuwe jaar in! Power to the Black Sheep!”

Doe mee!
Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd welke e-books er te winnen zijn. Je maakt kans op: “Voor de ik-wil-nog-geen-afscheid-nemen-van-de-zomer-lezers, een summer reads pakket”, bestaande uit:
• Chaos & Structure door Mariëlle Brouwer
Circus Cesaria door Sanne Hillemans
• Prijs van Vertrouwen door T.M. Zaan
Short Stories of a Single Girl (NL) door Simone Lucchesi
• Bijzonder Normaal door Marjolijn Zuidema

Wat moet je daarvoor doen? Like de Facebook-pagina van The Black Sheep Indie. Zodra je dat gedaan hebt, stuur je een mailtje naar winactie@boekenbeschrijfster.nl onder de naam waarop je de Facebook-pagina geliked hebt. Zorg dat je dit vóór vrijdag 15 september 20.00 uur gedaan hebt. Daarna kies ik de winnaar of winnares, die met een mooi pakket het weekend ingaat.

De winnaar is Edo. Van harte gefeliciteerd met de mooie e-books. Iedereen bedankt voor het meedoen.