Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Bierbrouwers en wijnvaten

Tessa en Maartje organiseren een wel erg bijzonder feest: de bruiloft van Tessa's beste vriendin Mimi, waarvoor de weddingplanners alles uit de kast hebben gehaald. Het is een uitzonderlijke trouwerij, want Tessa is zowel weddingplanner als getuige en heeft op de grote dag daarom minder tijd voor haar organisatietaken.

Gelukkig heeft Maartje de afgelopen maanden veel geleerd, zodat zij de extra uitdaging aankan. En de vrouwen kunnen natuurlijk altijd rekenen op de steun van Rob en Tom, die ook hard aan het werk zijn op de bruiloft. Zo lijkt alles op rolletjes te lopen voor de ervaren weddingplanners, al betekent dat niet dat Tessa niet meer verrast kan worden...

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie bestaat uit acht korte feelgood-verhalen, waarvan ‘Bierbrouwers en wijnvaten’ het achtste deel is.

‘Bierbrouwers en wijnvaten’ vormt een mooie en waardige afsluiting van De weddingplanner-serie. Alle kleine losse eindjes worden aan elkaar geknoopt en zorgen ervoor dat je de serie met een goed gevoel uitleest. Doordat je elke maand een nieuw deel kon lezen en doordat je Tessa en Maartje steeds beter leert kennen, voelen ze soms een beetje als twee vriendinnen van je. Je hebt met ze meegeleefd, je bent met ze gelachen en gehuild en je hebt ze gelukkig zien worden in de liefde.

Ook al zie je de ontknoping al aankomen, het past helemaal binnen De weddingplanner-serie. Een ander einde was gewoonweg niet passend geweest. Vos heeft een hele fijne reeks korte verhalen geschreven, die ik zeker nog een keer ga lezen. Mijn favoriete deel blijft trouwens wel het zesde deel.

Auteur: Marijke Vos
Titel: Bierbrouwers en wijnvaten
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 53
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205272