Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Bruidstaarten en slagroomspuiten

Tessa en Maartje organiseren een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Bijna alles hebben ze al geregeld, alleen de taart moet nog besteld worden. Daar kan toch weinig bij misgaan? Toch komt er genoeg op hun pad om de weddingplanners weer een gezellig drukke week te bezorgen.

Op weg naar de trouwerij gaat er toch nog iets gruwelijk fout met de bruidstaart… Kan Rob de weddingplanners uit de brand helpen? En is hiermee de koelte tussen hem en Tessa ook meteen weer uit de lucht?

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie bestaat uit acht korte feelgood-verhalen, waarvan ‘Bruidstaarten en slagroomspuiten’ het vijfde deel is.

Hoe verder je leest in De weddingplanner-serie, hoe leuker de verhalen worden. Dat komt vooral omdat je de personages beter leert kennen, waardoor je steeds beter een soort band met ze kunt opbouwen. Heel fijn!

Elk deel uit deze serie kent een soort vast verloop. Dat geldt ook voor ‘Bruidstaarten en slagroomspuiten’. Tessa en Maartje zijn bezig met een bruiloft en maken tegelijkertijd op persoonlijk vlak ook nog van alles mee. Knap hoe Vos elk deel een klein afgerond verhaal laat zijn en tegelijkertijd meer dan genoeg ruimte overhoudt voor een volgend deel. Je zou het liefste willen dat elk deel veel langer was. Kom maar op met het zesde boek.

Auteur: Marijke Vos
Titel: Bruidstaarten en slagroomspuiten
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 42
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205210