Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Pijpenstelen en modderpoelen

Tessa en Maartje zijn inmiddels goed gewend aan elkaars werkwijze, maar komen voor een nieuwe uitdaging te staan: een spoedklus. Bruid Debby dacht haar grote dag zelf te kunnen organiseren, maar als het haar een week voor de bruiloft te veel wordt, schakelt ze de weddingplanners in.

Boven op de tijdsdruk komt ook nog eens het weer dat roet in het eten gooit: voor de hele dag is regen voorspeld en de locatie verandert in een grote modderpoel. Zullen de dames de bruiloft weer tot een succes weten te maken?

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie bestaat uit acht korte feelgood-verhalen, waarvan ‘Pijpenstelen en modderpoelen’ het derde deel is.

De bruiloft in ‘Pijpenstelen en modderpoelen’ is de interessantste tot nu toe uit De weddingplanner-serie. Hoe regel je in één week tijd een bruiloft? Vos laat zien dat Tessa en Maartje een geweldig team zijn, die zelfs lastige issues uiteindelijk weten te verwerken. Erg leuk om te lezen.

Doordat je telkens hetzelfde hoofdpersonage hebt, leer je in dit geval Tessa steeds een beetje beter kennen. Daardoor ga je haar doen en laten beter begrijpen. Niet alleen wat ze in dit deel doet, maar ook wat ze in de voorgaande delen heeft gedaan. Je wordt vooral nieuwsgierig wat ze op het liefdesgebied allemaal nog mag meemaken. Op naar deel 4!

Auteur: Marijke Vos
Titel: Pijpenstelen en modderpoelen
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 39
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205173