Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Slingers en stellages

Tessa en Maartje zijn dolgelukkig met de nieuwe opbergruimte voor alle attributen. Bij het inruimen kunnen de weddingplanners meteen allerlei decoraties apart houden voor hun volgende project: de dubbele bruiloft van twee zussen. De plannen lopen voorspoedig, totdat de bruiden op het laatste moment van trouwlocatie willen veranderen.

Op de bruiloft loopt Tessa muziekdocent Michiel weer tegen het lijf. Ze kan het goed met hem vinden, en hij ziet er zeker goed uit in pak, maar ze zou eigenlijk liever bijkletsen met Rob. Waarom is hij opeens zo kortaf tegen haar? Kan Tessa dan toch beter op de avances van Michiel ingaan?

Marijke Vos heeft speciaal voor Kobo Plus De weddingplanner-serie geschreven. Deze serie bestaat uit acht korte feelgood-verhalen, waarvan ‘Slingers en stellages’ het vierde deel is.

Naarmate je verder leest in De weddingplanner-serie leer je de vaste personages steeds beter kennen. Dat geldt met name voor Tessa, aangezien het verhaal vanuit haar perspectief wordt verteld. Dit vierde deel is het leukste deel tot nu toe wat betreft het liefdesleven van Tessa. Je weet inmiddels dat dat niet altijd vlekkeloos verloopt… dus je bent heel benieuwd of ze voor Rob of toch voor Michiel wil gaan. Als lezer heb je overigens wel een lichte voorkeur.

Vos geeft het verhaal in ‘Slingers en stellages’ ook wat meer pit. Ze neemt de ruimte om haar personages wat verder uit te diepen. Dat is natuurlijk het voordeel van een serie; je kunt veel meer kwijt over het doen en laten van de personen uit je boek. De auteur krijgt dat zelfs voor elkaar in het kleine aantal bladzijden dat elk boek kent. Op naar deel 5!

Auteur: Marijke Vos
Titel: Slingers en stellages
Serie: De weddingplanner
Genre: Roman
Aantal pagina's: 56
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047205197