Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – Van Chanel naar flanel

Als Jennifer haar steenrijke verloofde Terence bij het altaar van hun miljoenenbruiloft laat staan, beseft ze ook wel dat ze daarmee een tikkeltje aan de late kant is. Maar soms realiseer je je pas op het allerlaatste moment wat het beste voor je is, toch?

Jennifer neemt een impulsieve beslissing en ruilt haar peperdure jurk in voor een vliegticket. Met de hulp van haar ietwat criminele en losgeslagen zus slaat ze op de vlucht naar Rainbow Lake, Canada. Daar woont haar geliefde oom Charlie, en Jennifer hoopt bij hem op adem te komen. Maar eenmaal in Canada aangekomen, loopt alles toch net ietsje anders…

Als je aan ‘Van Chanel naar flanel’ begint, val je meteen middenin het verhaal van Jennifer. Ze heeft besloten om toch niet te gaan trouwen met haar (inmiddels ex-)verloofde. Je bent als lezer meteen nieuwsgierig waarom ze niet met hem gaat trouwen, wat daaraan vooraf is gegaan en hoe het nu verder zal gaan. Gelukkig geeft Marijke Vos je antwoord op al deze vragen.

Vos heeft een hele fijne en vlotte schrijfstijl, waardoor je door het verhaal heen vliegt. Het is een leuk, grappig en soms zelfs spannend verhaal. De mysterie die er in Rainbow Lake hangt, is vanaf het moment dat Jennifer daar aankomt te voelen. Wat is daar allemaal aan de hand? Wie is er te vertrouwen en wie niet? Je hebt je vermoedens en richting de ontknoping ontdek je hoe het allemaal in elkaar steekt. ‘Van Chanel naar flanel’ is een fijne feelgood roman met een vleugje spanning.

Auteur: Marijke Vos
Titel: Van Chanel naar flanel
Genre: Roman
Aantal pagina's: 185
Uitgeverij: Ambo|Anthos
ISBN: 9789047204695