Overslaan en naar de inhoud gaan

Marion van de Coolwijk – MZZL Moeders: Geluk, hoop & liefde

MZZL Moeders Geluk hoop en liefde

De bekentenis van Tanja op kerstavond heeft de familie uit elkaar gerukt. Joan is ontroostbaar. Hanna is solidair met haar en negeert Tanja`s berichten en oproepen. Wekenlang krijgt Tanja geen contact met haar zussen. Als ook haar vader met zijn vriendin naar Europa vertrekt voor een lange reis, en Brent niets van zich laat horen, is ze ten einde raad. Haar geduld met Chrisje die alle spanningen voelt, wordt op de proef gesteld.

Hanna heeft het gevoel tussen twee vuren te zitten en zoekt troost bij haar favoriete gigolo waar ze stiekem verliefd op is. Hij brengt haar op het idee om met een leugentje om bestwil de familie weer bij elkaar te brengen. Als de zussen elkaar eindelijk na weken weer ontmoeten, krijgt Hanna een onverwacht telefoontje dat haar leven op zijn kop zet…

Na het eerste deel is de nieuwsgierigheid van de lezers getriggerd om te ontdekken hoe het verder gaat met Tanja, Hanna en Joan. Marion van de Coolwijk heeft dit boek namelijk met een grote cliffhanger laten eindigen. Heel fijn dat ‘MZZL Moeders: Geluk, hoop & liefde’ nu is verschenen.

Van de Coolwijk heeft met dit deel een prima vervolg op het eerste verhaal geschreven. Als lezer krijg je uitgebreid de tijd om te ontdekken hoe het met de zussen verder gaat, zowel individueel als onderling met elkaar. ‘MZZL Moeders: Geluk, hoop & liefde’ focust vooral op die ene gebeurtenis waar het vorige boek mee eindigde. Logisch, want het heeft veel impact. Tegelijkertijd gebeurt er verder niet heel veel anders binnen het verhaal. Vergeet daarom niet om eerst ‘MZZL Moeders: Baby Blues’ te lezen voordat je aan dit boek begint.

Het verhaal leest vlot en laat je de verschillende personages in hun volwassen leven beter kennen. Ook laat dit boek alle ruimte over voor een derde deel, waar hopelijk nét wat meer verschillende zaken in gaan gebeuren. Al met al een prima vervolg in de serie van de MZZL Moeders.

Auteur: Marion van de Coolwijk
Titel: Geluk, hoop & liefde
Serie: MZZL Moeders
Genre: Roman
Aantal pagina's: 100
Uitgeverij: De Verhalenfabriek
ISBN: 9789461097903