Overslaan en naar de inhoud gaan

Marjan van den Berg – Weg van Sanne

Wat is er toch met Rut aan de hand? Waarom wordt hij steeds stiller, tot hij zich helemaal van haar af lijkt te keren? Sanne moet terug naar Toscane om dat raadsel op te lossen. Dan is er nog de wonderlijke erfenis van oom Paulus, die voor heel wat opschudding zorgt.

Kleindochter Rinke komt voor zo'n belangrijke keuze te staan, dat ze Sanne meer nodig heeft dan ooit. Maar moet Sanne alles alleen oplossen? Of vindt ze steun in de sekte van Jaap Geldermans? Uiteindelijk volgt ze haar eigen weg. De Weg van Sanne.

Wekelijks verschijnt er een aflevering over Sanne, haar familie en haar vrienden in tijdschrift Margriet. Eens in de zoveel tijd worden deze afleveringen gebundeld in een boek. ‘Weg van Sanne’ is alweer het 16e boek uit deze serie… en het verveelt nog steeds niet om te lezen. Integendeel! Het blijft heerlijk om weg te duiken in Sannes wereld.

Sanne heeft tot nu toe al heel wat meegemaakt in haar leven. Toch weet Marjan van den Berg in dit nieuwste boek weer een aantal nieuwe elementen in het verhaal te brengen. Zonder spoilers te willen weggeven: Sanne krijgt toch wel wat voor haar kiezen. Én de auteur heeft de actualiteit in het verhaal verwerkt.

Van den Berg weet met haar Sanne-verhalen een groot publiek te bereiken. Dat zijn niet alleen de lezeressen en lezers van de Margriet. Dat komt doordat de personages uit deze boeken heerlijk herkenbaar zijn, de omgeving lekker Nederlands is en de situaties regelmatig voor herkenning zorgen. Sanne en de andere personages voelen gewoon een beetje als jouw eigen vrienden of familie. Hopelijk blijft de auteur nog wel even schrijven over de avonturen van Sanne.

Auteur: Marjan van den Berg
Titel: Weg van Sanne
Genre: Roman
Aantal pagina's: 240
Uitgeverij: Iskander Uitgevers
ISBN: 9789083056616