Overslaan en naar de inhoud gaan

Melissa Brayden – Overgave

Anastasia Mikhelson ziet haar grote droom na hard werken in vervulling gaan. Ze zal de prima ballerina van het New York City Ballet worden. Natalie Frederico krijgt een unieke kans. Ze mag als gastdanser bij het New York City Ballet komen dansen. Tussen Anastasia en Natalie klikt het in eerste instantie helemaal niet. Maar als de vrouwen samen aan een voorstelling moeten werken, lijkt daar toch verandering in te komen…

Sinds de hype rond ‘Vijftig Tinten Grijs’ zijn er al verschillende erotische romans verschenen, waarin vooral de man/vrouw-liefde wordt beschreven. Melissa Brayden heeft voor haar roman de vrouw/vrouw-liefde gekozen. Dat geeft het boek voor nu iets unieks in vergelijking met andere boeken uit dit genre. Voor de diversiteit in boeken is het te hopen dat dit over een paar jaar niet meer uniek te noemen is, maar dat het dan al veel vaker is voorgekomen.

Het gekozen onderwerp uit ‘Overgave’ is niet heel origineel: twee vrouwen die elkaar op het eerste gezicht niet mogen en uiteindelijk verliefd op elkaar worden. Het is wel origineel dat de hoofdpersonages twee vrouwen zijn, maar hoe hun verhaal verder verloopt is al wel vaker verteld.

Lees verder op Chicklit.nl.

Auteur: Melissa Brayden
Titel: Overgave
Genre: (Erotische) roman
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Volt
ISBN: 9789021416380