Minder tijd betekent minder recensies

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, verschijnen er op dit moment minder nieuwe recensies op mijn website dan bijvoorbeeld vorig jaar. Dat heeft een reden. Het is niet dat ik een leesdipje heb of gebrek aan leuke, nieuwe boeken… maar ik heb sinds een paar weken een baan gevonden. Daar was ik al enige tijd naar op zoek.

Het is heerlijk om weer aan het werk te zijn. Het betekent tegelijkertijd dat ik minder vrije tijd heb om bijvoorbeeld boeken te lezen. Nog steeds pak ik vrije uurtjes om weg te dwalen in een boek, alleen zijn die uurtjes er minder. Voorheen kon ik zo een hele middag op de bank zitten en een boek lezen; nu pak ik af en toe een leesuurtje in de avonden of het weekend.

Lezen blijft mijn grootste hobby’s en de boeken die ik lees blijf ik recenseren en op mijn website met jullie delen. Alleen zal ik het aantal van drie nieuwe recensies in de week voorlopig niet halen…

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.