Overslaan en naar de inhoud gaan

Olivia Lewis – King 2: Affaire

Luci en Josh kunnen elkaar niet met rust laten. Ze gaan door met hun affaire en nemen steeds meer risico's. Josh ontdekt dat Benjamin een behoorlijk geheim met zich meedraagt en besluit dit tegen hem te gebruiken. Langzaam maar zeker beginnen de verhoudingen te veranderen. Benjamin doet een boekje open over Luci en lijkt steeds verder bij haar weg te drijven, terwijl de relatie tussen Luci en Josh steeds wordt. Daar heeft Josh veel moeite mee. Welke gevolgen heeft dit?

In 2017 verscheen ’King: Spelen met vuur’. Het eerste deel van een trilogie. Inmiddels is het tweede deel, getiteld ‘King 2: Affaire’, verschenen en is bekend geworden dat er niet drie maar vier boeken in deze reeks zullen verschijnen. We hebben dus nog twee boeken tegoed!

Om ieders geheugen op te frissen begint het boek met een korte terugblik naar het eerste deel. Voor de volledigheid en om alles goed te kunnen volgen, is het overigens wel verstandig om eerste deel 1 te lezen voordat je aan deel 2 begint.

Olivia Lewis laat in dit tweede boek zowel Luci als Josh aan het woord. Je leest vanuit beide personages hoofdstukken, waardoor je ze allebei nog beter leert kennen. Sommige gebeurtenissen lees je eerst vanuit de een en dan vanuit de ander. Daardoor krijg je een steeds completer beeld hoe een en ander in elkaar steekt en wat de personages zoal in hun verleden hebben meegemaakt. Dat geeft dit boek wat extra’s in vergelijking met sommige andere boeken uit hetzelfde genre. Natuurlijk komen er verschillende seksscènes voorbij, maar het verhaal geeft je meer dan alleen maar dat.

Lewis weet hoe ze haar lezers geboeid moet houden. Ze geeft stukje bij beetje meer informatie over de jeugd van Benjamin en Josh. Soms lees je die passages met tranen in je ogen. Waarom dat is, moet je zelf maar gaan ontdekken.

Ook al weet je dat er na ‘King 2: Affaire’ nog twee boeken volgen, toch ben je ietwat verbijsterd als je het laatste hoofdstuk hebt gelezen. De auteur laat je met een mega-cliffhanger achter, waardoor je het liefste meteen door wil lezen in het volgende deel. Als het goed is, kunnen we dat dit jaar nog gaan lezen.

Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij schreef deze erotische roman tijdens haar verblijf in het buitenland. Het boek is niet autobiografisch, maar Lewis baseerde haar kennis van chique hotels wel op eigen ervaringen. Zij werkte zelf in één van Nederlands meest dure hotels aan de kust.

Auteur: Olivia Lewis
Titel: King 2: Affaire
Genre: Erotische roman
Aantal pagina's: 340
Uitgeverij: Ellessy
ISBN: 9789086603794