Overslaan en naar de inhoud gaan

Patricia Cornwell – Link

Op een dag krijgt patholoog-anatoom Kay Scarpetta een vreemd filmpje per mail toegestuurd. Het is een opname van een boottochtje. Niet zomaar een boottochtje, want aan het einde verschijnt er een foto van een afsneden oor. Een afgesneden menselijk oor.

Van wie is dit filmpje afkomstig? En van wie is het oor? Scarpetta heeft in de loop van de tijd wel wat vijanden gemaakt. Zit een van hen hierachter? Ze gaat op onderzoek uit om deze en vele andere vragen te beantwoorden… voordat het allemaal te laat is.

‘Link’ is een ontzettend boeiend boek vanaf de eerste pagina’s. Patricia Cornwell neemt je meteen mee in het verhaal, en zorgt ervoor dat je het maar moeilijk weg kunt leggen. Je hebt een heleboel vragen waar je graag het antwoord op wilt weten. Je gaat als het ware samen met Scarpetta op onderzoek uit.

De manier waarop Cornwell ‘Link’ heeft uitgewerkt, is haast geniaal te worden. Op enkele te gedetailleerde scènes na zit het verhaal uitstekend in elkaar. Geen wonder dat deze auteur al diverse prijzen heeft gewonnen voor haar Scarpetta-reeks en dat het wereldwijd zo goed verkoopt.

Hoe dichterbij de ontknoping je bent, hoe sneller je wilt lezen. Bereid je voor op enkele spannende leesuurtjes als je aan dit boek gaat beginnen…

Auteur: Patricia Cornwell
Titel: Link
Genre: Thriller
Aantal pagina’s: 367
Uitgeverij: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789021805849