Overslaan en naar de inhoud gaan

Petra Kruijt – Hart te koop

Sofie krijgt een nieuwe klus, waarvoor ze maar beter handschoenen kan meenemen, volgens Mark… Als ze na de fotosessie met hem praat over het werk bij de makelaardij, leert ze hem ook wat beter kennen.

Die week ontmoet ze tijdens een avondje uit een leuke barman, Jack, die een stuk voortvarender te werk gaat. Vindt ze hem echt leuk, of is hij slechts een rebound? Misschien kan ze zich toch maar beter richten op haar werk en op het inrichten van haar eigen appartementje.

‘Huizenfotograaf Sofie’ is de nieuwe feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, waarvan ‘Hart te koop’ het tweede deel is.

‘Hart te koop’ gaat verder waar het eerste deel is gestopt. Je leert Sofie in dit tweede deel nog wat beter kennen en dat geldt ook voor enkele andere personages. Ook worden er nieuwe personen geïntroduceerd. Heel leuk!

Kruijt weet haar lezers wederom van het begin tot het einde te boeien. Net als je helemaal lekker in het verhaal zit en je benieuwd bent hoe het verder zal gaan met Sofie, stopt dit tweede deel. De auteur heeft een prima moment gekozen als afsluiting. Het maakt je namelijk heel nieuwsgierig naar het volgende deel. Het liefste wil je deze serie gewoon in één keer uitlezen. Wat staat Sofie allemaal nog te wachten?!

Auteur: Petra Kruijt
Titel: Hart te koop
Serie: Huizenfotograaf Sofie
Genre: Roman
Aantal pagina's: 89
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206170