Overslaan en naar de inhoud gaan

René Noorderveen – Fien en Teun: Hollandse avonturen

Beleef grappige en oer-Hollandse avonturen met Fien en Teun, het leukste boertje en boerinnetje uit Nederland! Fietsen, schaatsen, vliegeren, molens kijken, tulpenbollen planten, Koningsdag vieren en nog veel meer... Met deze heerlijke verhalen ontdek je Holland op zijn mooist.

Fien en Teun zijn bekend van Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. Dat is een uitgebreide kinderboerderij met allerlei activiteiten en verschillende dieren, waar kinderen hun lol op kunnen. De figuren Fien en Teun treden daar dagelijks op en zingen dan leuke liedjes. Inmiddels zijn er een aantal boeken over deze zus en broer verschenen, waarvan ‘Fien en Teun: Hollandse avonturen’ er eentje is.

René Noorderveen heeft de verhalen in het boek een ideale lengte gegeven om ze ’s avonds voor het slapengaan voor te lezen. De zinnen zijn niet te lang en er komen geen moeilijke woorden in voor, zodat de oudere fans de boeken zelf kunnen gaan lezen.

Fien en Teun beleven leuke avonturen, die herkenbaar zijn voor de jonge doelgroep. In ‘Hollandse avonturen’ komen echt Nederlandse onderwerpen voorbij, zoals het vieren van Koningsdag en het leren fietsen. Leuk voor jong en oud!

Auteur: René Noorderveen
Titel: Fien en Teun: Hollandse avonturen
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 64
Uitgeverij: Witte Leeuw
ISBN: 9789492901590