Overslaan en naar de inhoud gaan

Roos Vlaar – Keuzes

Keuzes, keuzes, keuzes. Het leven zit vol veranderingen waarin keuzes moeten worden gemaakt. Roos worstelt met haar twijfels in de liefde. Twijfels die iedere jonge vrouw meemaakt in haar leven, twijfels over het terug nemen van een ex, bijvoorbeeld. Zal ze haar liefde vinden?

Een heel nieuw leven ligt voor de boeg. Ze gaat een nieuwe wereld tegemoet. Maar het wordt een andere wereld dan verwacht, ze belandt in het ziekenhuis met longembolieën. Wat betekent dat voor haar liefde en voor haar leven? Hervindt ze haar geluk?

‘Keuzes’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel heet ‘Hoop, twijfels en liefde’ en het tweede ‘Hoop, geluk en liefde’. De auteur Roos Vlaar neemt je in dit boek helemaal mee in haar leven. Ze spreekt haar lezers direct aan, waardoor je het gevoel krijgt dat je bij haar aan de keukentafel zit terwijl ze haar verhaal vertelt. Deze schrijfwijze kan in het begin even wennen zijn. Ik vond het vooral een leuke en originele manier van vertellen.

Vlaar is niet bang om te vertellen wat ze tot nu toe allemaal heeft meegemaakt in haar leven. Knap hoe ze een en ander verwoord en ook de minder mooie kanten van het leven laat zien. Tenslotte is het leven voor niemand altijd rozengeur en maneschijn, ook al lijkt dat soms wel door alles wat we op social media voorbij zien komen. Je merkt als lezer dat de auteur vanuit haar hart vertelt, en dat maakt ‘Keuzes’ een écht en oprecht boek. De mooie quotes die tussendoor voorbij komen, dragen daaraan bij. Als je het boek eenmaal uithebt, blijft het nog wel even in je hoofd hangen. Interessant debuut!

Auteur: Roos Vlaar
Titel: Keuzes
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 208
Uitgeverij: Boekscout.nl
ISBN: 9789402239324