Overslaan en naar de inhoud gaan

Sabine Hess – Anders denken, anders voelen, anders doen

Sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven? Wil jij graag de volgende stap zetten, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Zou je graag je hart volgen, maar vind je het lastig om de keuzes te maken die écht bij je passen omdat er zoveel dingen leuk zijn?

Stap voor stap ontdek je met de vijf KIBA-steppingstones hoe je vanuit je hart en je intuïtie leeft en hoe je meer betekenis aan je leven geeft. Je gaat je angsten overwinnen en leert hoe je de stap zet om uit je comfortzone te treden, te zijn wie je werkelijk bent en het leven te leven dat jij wilt leven. Je maakt de sprong van weten naar doen.

Sabine Hess begint heel openhartig in ‘Anders denken, anders voelen, anders doen’. Ze vertelt wie ze was en hoe ze is gekomen zoals ze nu is. Dat raakt je en zet je aan het denken over jezelf. Een van de zinnen die me is bijgebleven, is de volgende: Ik ben van nature rechtshandig en ik heb in mijn leven heel erg mijn best gedaan om goed met links te leren schrijven. Mooie omschrijving vond ik dat.

Na een introductie gaat Hess vervolgens uitgebreid in op de KIBA-steppingstone. Ze behandelt achtereenvolgens ‘de K van innerlijke Kracht’, ‘de I van Intuïtie’, ‘de B van Bewust-zijn en Bewust leven’, ‘de A van Angsten onder ogen zien’ en ‘de A van Actie’. De auteur heeft een prettige en toegankelijke schrijfstijl, waardoor haar verhaal duidelijk wordt verteld. Ze laat je nadenken over je eigen leven. Ben je tevreden met hoe het nu is? Of zou je iets willen veranderen? Dat maakt ‘Anders denken, anders voelen, anders doen’ een interessant verhaal. Je hoeft natuurlijk niets aan te passen in je leven. Als je daar wel behoefte aan hebt en je weet niet precies hoe je dat kunt doen of je durft een bepaalde stap niet te zetten, dan kan dit boek je enkele handvaten bieden.

Auteur: Sabine Hess
Titel: Anders denken, anders voelen, anders doen
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 285
Uitgeverij: Alaska
ISBN: 9789460151774