Overslaan en naar de inhoud gaan

Saskia M.N. Oudshoorn – Een ijskoude klus

Het draait inmiddels om het opknappen van de ijswagen. Tinus krijgt daarbij hulp van Mats en andersom helpt ze hem met zijn website en social media.

Ze krijgen het gevoel dat ze elkaar nooit helemaal hebben losgelaten, maar Mats heeft een vriendin en Tinus heeft een collega die werk van haar maakt. De emoties en verwikkelingen lopen hoog op in dit tweede deel van de feelgoodserie Foodtruck Fiësta.

Na de succesvolle Recept voor geluk-serie is Saskia M.N. Oudshoorn terug met een nieuwe serie, getiteld ‘Foodtruck Fiësta’. Het tweede deel uit deze reeks heet ‘Een ijskoude klus’.

Het verhaal gaat meteen verder waar het eerste deel is geëindigd. Dat zorgt ervoor dat je meteen weer erin zit en lekker door kunt lezen. Oudshoorn weet de prettige schrijfstijl uit het vorige deel door te trekken naar dit tweede deel. Het leest wederom lekker vlot en het weet de lezer te boeien van het begin tot het einde.

In ‘Een ijskoude klus’ leer je niet alleen Tinus beter kennen, maar dat geldt ook voor haar oude jeugdliefde Mats. Leuk dat beide personages voldoende aandacht krijgen om zich langzaamaan wat te gaan ontwikkelen. Het boek eindigt met een behoorlijke cliffhanger, waarbij je het liefste meteen door wil naar het derde en laatste deel. Gezien de titel van de serie is de verwachting hoog dat hier wat meer sprake is van de Foodtruck Festivals. Dat is tot nu toe amper aan bod gekomen.

Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn
Titel: Een ijskoude klus
Serie: Foodtruck Fiësta
Genre: Roman
Aantal pagina's: 73
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020545319