Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijfwedstrijd verhalenbundel Voorleesverhalen

Is jouw grote schrijfwens om gepubliceerd te worden? In samenwerking met Boeken- & Leesclub de Perfecte Buren en het Huizer Schrijversgilde organiseert Uitgeverij Lieve Hart een schrijfwedstrijd met voorleesverhalen. Deze verhalen worden gejureerd door Patrice van Trigt, Cecile Koops en Janine van der Hulst-Veerman. Met deze wedstrijd maak je kans op publicatie in de Voorleesverhalenbundel.

Patrice van Trigt is hét gezicht van Boeken- & Leesclub de Perfecte Buren. Zij heeft veel ervaring met proeflezen en redigeren. Cecile Koops is sinds de oprichting in oktober 2017 lid van het Huizer Schrijversgilde, heeft sindsdien drie schrijfwedstrijden gewonnen en stond één keer op de shortlist van Sweek. Janine van der Hulst-Veerman is auteur en eigenaar van Uitgeverij Lieve Hart. Zij schreef de historische romans ‘Lieve Hart!’ en ‘Gevangen Wind’ en de biografie ‘De Kaasventer’.

Voorwaarden
De schrijfopdracht dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:
- Het verhaal moet zo geschreven zijn dat het voor te lezen is aan een breder publiek.
- Het verhaal mag uit maximaal 3000 woorden bestaan.
- Het verhaal bevat alle drie of tenminste één van de volgende elementen: herkenbaarheid, humor, ontroering. Dit wordt ook wel het feelgoodgenre genoemd.
- Het verhaal mag niet eerder zijn gepubliceerd, hetzij op internet, in een shortlist of een boek.
- De uiterste inzenddatum is 22 februari 2019.

Kijk voor meer informatie en tips op de website van Uitgeverij Lieve Hart.