Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanessa Gerrits – Leeuwige liefde

Leeuwige liefde

Samantha is wel klaar met dierenriemdaten nu ze een echte relatie lijkt te hebben. Maar hoe moet dat dan met haar column? Haar baas heeft gelukkig een goed idee: ze mag de astrologie inruilen voor de entertainmentrubriek!

Samantha ziet het helemaal zitten om zich onder te dompelen in celebrityland, tot blijkt dat ze de column moet delen met haar onenightstand en collega Samuel. Kan ze professioneel blijven? En wat zal Cedric hiervan denken? Als op de koop toe haar beste vriendin verhuist, vraagt Sam zich af of ze zelf misschien ook een break nodig heeft...

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar met ‘Leeuwige liefde’ is het achtste en laatste deel uit de Cupid-o-scoop verschenen. Vanessa Gerrits heeft met dit boek een mooie afsluiting van een fijne serie geschreven. Het verhaal wordt helemaal afgerond en Samantha is klaar voor haar leven als vrouw met een leuke relatie en een goede baan.

Gerrits laat in ‘Leeuwige liefde’ nog even alle belangrijke personages voorbij komen, waarbij voor allemaal hun verhaal mooi afgerond wordt. Prima gedaan door de auteur, maar het zorgde er wel voor dat er nog maar weinig gebeurde in dit slotdeel. Het enige dat de boel nog een klein beetje laat sudderen, is dat Samantha met haar onenightstand intensief gaat samenwerken. Dat wordt relatief snel afgerond, waardoor dat niet voor heel veel sensatie zorgt in het verhaal.

Begrijp me niet verkeerd: ik heb de Cupid-o-scoop serie met veel plezier gelezen. Ik heb genoten van de verschillende dates van Samantha en ik vond het ook heel leuk om te ontdekken dat Samantha en Cedric elkaar leuk vonden en uiteindelijk een setje werden. Het is alleen dat er in de vorige zeven delen echt wat gebeurde waardoor het hoofdpersonage een bepaalde kant op ging of een bepaalde actie moest uitvoeren. Dit laatste deel is echt een afsluiting. Alle verhaallijnen worden afgerond en het is tijd voor iedereen om lang en gelukkig verder te leven.

Auteur: Vanessa Gerrits
Titel: Leeuwige liefde
Serie: Cupid-o-scoop
Genre: Roman
Aantal pagina's: 95
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047207634