Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanessa Gerrits – Match met een maagd

Samantha heeft het er maar druk mee. Niet alleen staat er weer een Cupid-o-scoop-date op de planning, het is ook Doris’ verjaardag. Zou Samantha’s huisgenootje van de feestsfeer gebruik durven maken om eindelijk de sprong te wagen met chef-kok Jaimie?

Naast alle liefdesperikelen zit Samantha met haar gedachten bij een trip met haar collega’s. Alle medewerkers van Lyf & Styl én STOUR Online komen samen voor een toffe teambuilding. Maar speelt ze daar met vuur, gezien haar klik met bad boy Samuel? Zeker nu haar verwarrende gevoelens voor iemand anders steeds meer op de voorgrond komen…

‘Match met een maagd’ is alweer het zesde deel in de Cupid-o-scoop serie. Je merkt dat de personages een steeds verdere groei doormaken en dat Vanessa Gerrits richting het einde van de serie aan het werken is. Hierna zijn er nog maar twee delen te lezen. Je hebt bepaalde verwachtingen hoe het verhaal uiteindelijk zal gaan eindigen… en je hoopt dat de auteur je daarin goedgezind is.

In ‘Match met een maagd’ staat de Samantha’s date via de app wat minder centraal en Samantha als persoon juist wat meer. Er zit zeker weer een astrologische date in, met een wel heel verrassende afloop. Gerrits ligt in dit zesde deel wat meer de nadruk op Samantha zelf. Ze lijkt een bepaalde richting in te gaan, waar je als lezer al zeker twee delen op hoopt… maar of dat ook echt gaat gebeuren?! Meer kan ik er niet over zeggen zonder iets weg te geven van het verhaal. Het einde zorgt er in ieder geval voor dat je het liefste meteen door wil lezen. Kom maar op met het volgende boek!

Auteur: Vanessa Gerrits
Titel: Match met een maagd
Serie: Cupid-o-scoop
Genre: Roman
Aantal pagina's: 95
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206439