Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanessa Gerrits – Vissen naar verliefdheid

Na haar geslaagde dates met Djaniel, die helaas op niets uitliepen, besluit Samantha zich weer volledig te richten op haar column. Dat ze weer uit eten kan op haar vertrouwde plek, het restaurant van haar goede vriend Jaimie, stelt haar gerust, al zijn de gesprekken nog wat onwennig. Bijvoorbeeld wanneer de date aanvoelt als een sollicitatiegesprek, of wanneer ze een stortvloed aan complimentjes over zich heen krijgt…

De Vis aan wie ze ditmaal wordt gekoppeld weet echt van geen ophouden en blijft haar complimenteren. Hij lijkt wel erg blij te zijn met de match, ook al houdt Samantha de boot af. Hoe maakt ze de boodschap duidelijk? Veel tijd om erover na te denken krijgt ze niet, want ze doet grote ontdekkingen in eigen kring als Jaimie zijn hart bij haar lucht.

Het leuke aan het lezen van een serie is onder meer dat je een hoofdpersonage stukje bij beetje steeds beter leert kennen. ‘Vissen naar verliefdheid’ is het derde deel uit de Cupid-o-scoop serie en je begint Samantha steeds meer als een vriendin te zien. Je leeft met haar mee op haar dates en je bent heel benieuwd of ze de liefde van haar leven gaat ontmoeten. Daarnaast leer je haar vrienden en collega’s ook beter kennen, omdat zij ook in alle delen (kort of lang) voorbij komen. Eén van mijn favoriete bijpersonages is Cedric. Geweldig personage. Lees de boeken maar en ontdek waarom ik dat vind.

Vanessa Gerrits weet elk deel een eigen draai te geven, waardoor het een leuke en interessante serie krijgt. Hoe krijgt de auteur al die verschillende dates verzonnen? Eigen ervaringen…?? Hoe dan ook, met deze Vis zullen weinig vrouwen op date willen gaan. Met ‘Vissen naar verliefdheid’ heeft Gerrits wederom een fijn deel geschreven dat lekker vlot leest en je laat uitkijken naar het volgende boek.

Auteur: Vanessa Gerrits
Titel: Vissen naar verliefdheid
Serie: Cupid-o-scoop
Genre: Roman
Aantal pagina's: 96
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206378