Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf vragen aan… Sharon

Lezen is van alle tijden. Of je nu één boek per jaar leest of wekelijks een boek verslindt, lezen brengt je even in een andere wereld, leert je het een en ander en zorgt voor de nodige ontspanning. Heerlijk!

Ik ben natuurlijk niet de enige die dol is op lezen. In de rubriek ‘Vijf vragen aan…’ laat ik een (veel)lezer aan het woord. Wie weet levert het je wel een mooie boekentip op. Deze keer lees je de antwoorden van Sharon. Neem eens een kijkje op haar mooie Boekstagram-account.

1. Welk boek lees je op dit moment en wat vind je er tot nu toe van?
Ik lees momenteel ‘Inferno’ van Julie Kagawa en ‘Moordgids voor Lieve Meisjes’ van Holly Jackson. Beide verhalen vind ik geweldig al is het natuurlijk een ander genre. ‘Inferno’ is het laatste deel van de Talon reeks en ik ben echt verliefd op deze serie. Moordgids voor lieve meisjes lees ik met wat dames samen, na goede reacties op social media en tot nu toe is dat zeker waar.

2. Welk boek heb je in je jeugdjaren verslonden?
Alle boeken van Carry Slee en ‘Het Huis Anubis’.

3. Welk boek zou je willen herlezen en waarom?
Uhm goede vraag! ik denk de boeken van Carry Slee. Vroeger las ik voor mijn gevoel heel anders, dus ben benieuwd hoe de boeken nu op mij overkomen.

4. Welk boek staat al heel lang ongelezen in je kast en hoe komt dat?
Dit zijn de boeken ‘Wie Zonder Zonde Is’ en ‘Wie Zint Op Wraak’ van Bo Svernström. Ik heb echt teveel boeken die ik nog wil lezen, dus deze boeken vergeet ik telkens maar ik ga er binnenkort aan beginnen.

5. Lees je liever papieren boeken of digitale boeken en waarom?
Ik vind beide wel prettig. Een e-reader vind ik prettig voor als ik onderweg ben of 's avonds in bed omdat ik dan geen lampje nodig heb. En papieren blijven altijd prettig, ook voor het gevoel.