Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijf vragen aan… Veronique

Lezen is van alle tijden. Of je nu één boek per jaar leest of wekelijks een boek verslindt, lezen brengt je even in een andere wereld, leert je het een en ander en zorgt voor de nodige ontspanning. Heerlijk!

Ik ben natuurlijk niet de enige die dol is op lezen. In de rubriek ‘Vijf vragen aan…’ laat ik een (veel)lezer aan het woord. Wie weet levert het je wel een mooie boekentip op. Deze keer lees je de antwoorden van Veronique. Neem eens een kijkje op haar mooie boekenblog.

1. Welk boek lees je op dit moment en wat vind je er tot nu toe van?
Ik lees op dit moment ‘Tussen de leugens’ van Michelle Adams. Hij is erg spannend. Ik weet nog niet precies hoe het in elkaar zit en ik zit nog vol vragen.

2. Welk boek heb je in je jeugdjaren verslonden?
‘Mariska de Circusprinses’ van Sandor Kis. Ik leende hem zo vaak als ik kon bij de bieb. Het is een heel mooi verhaal!

3. Welk boek zou je willen herlezen en waarom?
Ik zou graag de serie rondom Amos Decker (David Baldacci) herlezen. ‘De geheugenman’ is mijn favoriete boek en is deel 1 van deze serie. Ik herlees dit boek heel vaak, want het zit zo goed in elkaar. Amos is een heel mooi personage.

4. Welk boek staat al heel lang ongelezen in je kast en hoe komt dat?
Uhm.. eens even denken. In eerste instantie wist ik het niet, maar.. ik denk ‘Storm’ van Lucinda Riley. Dit is het tweede in De zeven zussen-serie. Ik ben erin begonnen en heb hem daarna weggelegd. Ik kwam er niet doorheen.. Terwijl ik het eerste deel fantastisch vond. Ik denk dat deze ongelezen in mijn kast blijft staan. Maar ik wil wel deel 3 lezen :-)

5. Lees je liever papieren boeken of digitale boeken en waarom?
Papieren boeken hebben mijn voorkeur. Ik vind de ervaring van een papieren boek anders. Hoewel ik ook gek ben op mijn e-reader. Op vakantie of onderweg is mijn e-reader ideaal.