Overslaan en naar de inhoud gaan

Wendy van Mieghem – De wijsheid achter emotie en gevoel

Mensen zitten vol emoties, die zowel positief als negatief voor jezelf kunnen zijn. Hoe reageer je bijvoorbeeld als je een mindere dag op je werk hebt? Neem je dat mee naar huis of kun je dat achter je laten als je in je auto of op je fiets stapt?

De meeste mensen zijn geneigd om zich te verzetten tegen bepaalde emoties of gevoelens, terwijl het toelaten ervan in de meeste gevallen tot een rustigere en positievere levensvervulling zal zorgen. Maar hoe doe je dat precies?

Wendy van Mieghem heeft met ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’ een informatief boek over emoties en gevoelens geschreven. Wat doe je ermee in je dagelijks leven? Wat zou je er het liefste mee willen doen? En welke logica zit er achter je gevoelens?

Van Mieghem behandelt in heldere taal verschillende onderwerpen, waaronder onzekerheid, gedachten, lust en wanhoop. Het is een leerzaam boek dat je op een andere manier naar gevoelens en emoties laat kijken. Soms lijken ze misschien alleen een last te zijn, maar het is zoveel meer.

Uit dit boek lees je per keer een paar passages achter elkaar; het is geen verhaal om in één ruk uit te lezen. Anders krijg je teveel informatie in één keer te verwerken.

Wil je meer inzicht krijgen in menselijk gedrag, beter kunnen omgaan met emoties en pijn en ontdekken hoe de menselijke natuur in elkaar zit? Dan is ‘De wijsheid achter emotie en gevoel’ een aanrader om te lezen.

Auteur: Wendy van Mieghem
Titel: De wijsheid achter emotie en gevoel
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 304
Meer informatie? Zie de website van Wendy van Mieghem